Trainingen

Clubtrainingen

Woensdag

18u00 tot 19u00 KAN
19u15 BEN/PUP
19u30 vanaf MIN

Vrijdag

18u00 tot 19u00 KAN
19u15 BEN/PUP
19u30 vanaf MIN

extra trainingen (vanaf cadet en in overleg met de trainer)

Maandag

In overleg met trainer en naargelang discipline

Dinsdag

In overleg met trainer en naargelang discipline

Zondag

Vanaf Cadet

MIN in overleg met de trainer

PUP/MIN: 3 à 4 keer in voorbereiding voor de BVV

Proeftrainingen

Alvorens in te schrijven bij onze club, kan iedereen (vanaf geboortejaar 2018 en ouder) deelnemen aan 4 proeftrainingen. Je kan inschrijven voor deze proeftrainingen via onderstaand formulier. Alvorens effectief deel te nemen aan de proeftrainingen, dient een bedrag van  € 10 te worden overgeschreven op het rekeningnummer BE49 3930 0411 1071 van Koninklijke Atletiekclub Eendracht Aalst met vermelding van "proeftraining + naam + geboortejaar", dit in verband met de verzekeringen.

Eens ingeschreven en betaald kan er gestart worden en ben je dus van harte welkom. Er wordt hiervoor geen bevestigingsmail gestuurd.

In de rubriek hierboven vind je de trainingsuren terug. Onze trainingen gaan door op de atletiekpiste Osbroek aan de Fr.Blanckaertdreef in Aalst.              

Zijn uw 4 proeftrainingen achter de rug, dan klik je op de homepagina op "inschrijvingen seizoen 2023-2024".  Je wordt doorverwezen naar Twizzit.  Hier maak je een account aan, vul je alle gegevens in en betaal je meteen ook het lidgeld.

 

!! Indien onderstaande tool niet werkt, stuur een mailtje met de gegevens naar info@eendrachtaalst.be met onderwerp proeftrainingen + naam