PK Veldlopen met 2 titels

Gepubliceerd op 13 januari 2020 om 13:03

Op het PK Veldlopen in Maldegem was onze club opnieuw één van de grote smaakmakers. Pieter Claus kon op een overtuigende manier de korte cross winnen. Voor het podium zagen we een spannende strijd, waarbij Marius Debruyn net tekort kwam, maar toch met een knappe 4de plaats huiswaarts mocht. Bij de juniors slaagden we er wel in met 2 op het podium te belanden. Toon Poppe kon daar afgetekend winnen. Voor zilver was het tot op de meet spannend. Meervoudig kampioen Lucas Lievens kon nog net Wouter Goossens afhouden voor zilver. Wouter leverde ook een sterke prestatie als 3de.

 

Bij de mannen lange cross maar liefst 10 Eendrachters aan de start. Ward Vanderkelen werd er 4de, Sven Bombeke 5de, Bert Vanderhoeven 7de, Thijs Oosterlinck 8ste en Joachim Pelicaen 10de. Bij de vrouwen kon Lotte Vonck 6de eindigen op de lange cross, Birgit Van Boxstael 7de op de korte cross.

 

In de voormiddag had ook de jeugd het al uitstekend gedaan. Fien Van Win werd knap 2de bij de pupillen 2010, Ester Callebaut 4de en Fenne Sienaert 6de bij de pupillen 2009. Renu De Samblancx 5de en Matthias Meert 7de bij de miniemen 2008. Louis Van Herreweghe werd 3de bij de miniemen 2007. Meer resultaten via www.acmeetjesland.be 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.