Youth Ajuinen Testmeeting

Gepubliceerd op 26 april 2021 om 10:13

Zondag 2 mei organiseren we tijdens de training de "Youth Ajuinen testmeeting" voor onze jeugd (pupillen). Zij kunnen Na Victor en Marius zaterdag als eerste dit seizoen het echte wedstrijd gevoel nog eens beleven. In groepjes van 10 zullen 40 van onze jeugdatleetjes de kans krijgen om van 10u tot 12u een kleine 4-kamp (60m, 1000m, Verspringen, Hockeybalwerpen) af te leggen. Dus pupillen, haal die spikes maar van onder het stof en haal die wedstrijd kleren maar uit de kast en ga je snel inschrijven via Atletiek.Nu. BELANGRIJK: Geen toeschouwers toegestaan, u mag ook niet langst de afsluiting blijven kijken! (resultaten zullen normaal gezien online te volgen zijn via Atletiek.NU, maar dit is een test )

Voor de KAN/BEN zal er gekeken worden om iets te organiseren wanneer het materiaal voor de nieuwe wedstrijdvormen arriveert en zij eens hebben kunnen oefenen.

Voor de atleten vanaf CAD zal er een reeks test meetings worden georganiseerd in mei (tijdens trainingsuren) je kan via volgende link aanduiden in welke disciplines je interesse hebt, zodat wij een uurrooster kunnen opstellen.

De miniemen zullen met hun trainers tijdens de training eens een testje doen.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.