KERSTCROSS TVV GOEDE DOEL

Gepubliceerd op 10 december 2021 om 23:42

Ook dit jaar zal de kerstcross er anders uitzien dan wat we gewoon zijn. Geen wedstrijd en geen kerstbar met hapjes en drankjes. Dit omwille van de huidige geldende Corona maatregelen.

Omdat we onze atleten wel hun "kerstcross" willen geven, zal elke groep zelf onderling tijdens een training een cross houden. Eentje zonder toeschouwers en zonder druk van supporters.

Maar hoe steunen we dan het goede doel? En welk goed doel hebben we gekozen?

We organiseren een Lotus koekjesverkoop en de opbrengst hiervan gaat naar de Kinder- en Jeugdpsychiatrie van het OLV Ziekenhuis te Aalst. 

Als ambulante dienst van zelfstandige psychiaters en psychologen werken ze dagelijks met kinderen en jongeren met emotionele problemen, ontwikkelingsproblemen, gedragsproblemen enzovoort...  Jaarlijks houden ze samen zo'n 8000 consultaties en proberen ze zo de schrijnend lange wachtlijsten in de geestelijke gezondheidszorg bij kinderen en jongeren te verkleinen.

Met jullie steun zouden ze in staat zijn om nieuw testmateriaal en therapeutisch materiaal aan te kopen om kinderen en jongeren zo nog gerichter en efficiënter te kunnen helpen.

Bestellen kan tot vrijdag 14 januari 2022.  Bestelling af te halen op vrijdag 4 februari (tijdens de trainingsuren).

We hopen een mooie bedrag te kunnen overhandigen tijdens de Dirk Martens Corrida op zondag 23 januari op de Grote Markt te Aalst. Laten we hopen dat deze zal kunnen doorgaan.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.