PK Veldlopen: 5 titels, 4x zilver, 1x brons

Gepubliceerd op 16 januari 2022 om 01:04

Wat een sterke prestaties op het PK Veldlopen te Maldegem! Vooreerst proficiat aan alle bijna 50 deelnemers van de club! Goed gedaan, allemaal. Hieronder nog even de top10 uitschieters van de club.. Het begon meteen straf met een 1ste en 2de plaats van benjamins Yasmin Barbé en Fenna De Samblancx. Bij de pupillen Kobe De Bruecker 9de. Bij de miniemen meisjes werd het clubklassement gewonnen. Dat kon ook haast niet anders met zilver voor Fien Van Win (eerstejaars) Esther Callebaut (tweedejaars), aangevuld met een knappe 10de plaats van Fenne Sienaert. Bij de jongens vloog Mats De Meeter erin, hij werd beloond met een 9de plaats en ook zijn trainingsgenoten deden het voortreffelijk enkele plaatsjes verder.

Bij de cadetten meisjes liep Anna Ornelis naar een knappe 3de plaats. Bij de jongens liep Renu De Samblancx een heel sterke race, helaas op de meet net geen podium (4de). Noah Van Win liep een goed ingedeelde race en kwam als 10de binnen. Bij de scholieren meisjes strandde Julie Ornelis op enkele seconden van het podium als 4de. Mats Meganck liep een dijk van een wedstrijd en werd knap 2de. Masters Koen Gardeyn (M50) en Marc Vanderhoeven (M60) waren outstanding in hun categorie.

Bij de seniors lange cross een heel sterk bezette en spannende race, waarbij Simon Meganck knap 2de werd. Ward Oosterlinck vervolmaakte de top10 en Eendracht Aalst kon het clubklassement opnieuw winnen. Goed gedaan aan het hele team. Op de korte cross heerste Mariska Parewyck bij de dames, terwijl ook Jolein de Rocker een geslaagd debuut maakte met een 8ste plaats. Op de korte cross bij de mannen zegevierde Marius De Bruyn vlot. Tom Verheyden maakte er ook al een prima debuut van met een 7de plaats. Alle andere resultaten via atletiek.nu.