Lidgeld

Het lidgeld wordt jaarlijks bepaald door het bestuur en meegedeeld vóór de opstart van het nieuwe seizoen.

Voor het seizoen 2021 – 2022 bedraagt het lidgeld:

1ste lid: €140

2de lid: €120

vanaf 3de lid: €110

Onze club aanvaard kansentarief via de UITPAS (meer info onderaan deze pagina)

Hiermee ben je verzekerd tot het einde van het seizoen (31/10/2022). 

       Betaling :

    • Het te betalen bedrag wordt PER ATLEET overgeschreven op rekeningnummer :
      BE 49 3930 0411 1071 met vermelding van "lidgeld seizoen 2021-2022", NAAM, VOORNAAM, geboortejaar.
    • Indien meerdere leden per gezin: vermeld ook "lid 1", "lid 2", .....

Bij niet-betaling tegen uiterlijk 31/10/2021 ben je niet meer verzekerd en kan je niet meer deelnemen aan trainingen en wedstrijden.  

 

Nieuwe leden kunnen om het even wanneer in het seizoen aansluiten.

  • Zij die proeftrainingen starten vanaf 1/10/2021 mogen bij aansluiting de 10€ van de proeftraining in mindering brengen van het uiteindelijk te betalen lidgeld.
  • zij die proeftrainingen gestart zijn in de loop van augustus en september betalen bij aansluiting het volle bedrag.  Dit om de overbrugging te maken tussen het nog lopende oude seizoen en het nieuwe seizoen. Zij worden meteen aangesloten voor het nieuwe seizoen.

 

*Vanaf 1 juni bedraagt het lidgeld voor de rest van het seizoen €70. Dit is enkel voor atleten die aansluiten na de proeftrainingen. Deze regel is dus niet van toepassing voor reeds aangesloten atleten die enkel aansluiten voor het zomerseizoen omdat ze aan geen eerdere wedstrijden gingen deelnemen.  Deze atleten betalen steeds het volledige bedrag ongeacht wanneer ze hun aansluiting hernieuwen !

* Wie vanaf juli na de proeftrainingen nog aansluit voor het nog lopende seizoen betaalt nog €40.

* Sommige ziekenfondsen betalen ook een deel van het lidgeld terug.
Formulieren om deze terugbetaling te bekomen, kan je downloaden via de website van uw ziekenfonds.  Stuur een mailtje naar atletiekeendrachtaalst@gmail.com en wij bezorgen jou een document dat je aan dit formulier kan hechten.

*Bij deelname aan 10 officiële VAL pistewedstrijden indoor of outdoor, tijdens het ganse wedstrijdseizoen alsook de Groenloop en de Dirk Martens Corrida, wordt er bij de eerstvolgende honorering 25 € teruggestort aan de atleet. Dit is enkel voor atleten vanaf cadet. Voor de jeugd is er het pretparkcriterium.

Kansentarief

Onze club aanvaard vanaf seizoen 2021-2022 het kansentarief verbonden aan de UITPAS. Om hiervoor in aanmerking te komen is het nodig om uw UITPAS-kaartnummer op te geven bij de inschrijving. Indien u hier recht op heeft zal u maar 25% van het lidgeld dienen te betalen (volgens bovenstaande afspraken).

* Uw recht op kansen tarief wordt gecontroleerd, u ontvangt een mail met of dit tarief is toegekend of niet. Heeft u te weinig betaald, dan heeft u tot 1 maand na het ontvangen van deze mail de tijd om de rest van het lidgeld te betalen.

* Voor seizoen 2021-2022 wordt dit met terugwerkende kracht ingevoerd. Indien u uw kaartnummer doorgeeft via volgend formulier, zal u een terugbetaling ontvangen wanneer u hier recht op heeft.