Veldloop Mechelen: Lotte 2de

Gepubliceerd op 11 november 2023 om 02:52

Afgelopen weekend kwamen onze crossers aan de bak in Mechelen, Aalter en Lebbeke. In Mechelen trok de veldloop maar liefst 1300 deelnemers. Er zaten ook wat Eendrachters tussen. Arnaud Vermoesen liep naar de 15de plaats bij de cadetten, er zit progressie in. Bij de scholieren kwamen onze 2 eerstejaars aan de start. Renu De Samblancx en Kilani Njema liepen een verstandige race, waarbij ze als 3de en 4de over de meet kwamen. De overgang naar de scholieren afstand verloopt goed en we zien ze elke week groeien, geef hen gewoon nog iets minder modder Bij de seniors lange cross liep Lotte Vonck opnieuw een dijk van een wedstrijd. Een halve wedstrijd volgen bij Elke Godden (9de in Crosscup Roeselare), maar uiteindelijk bleek de 2de plaats op 17 seconden een correcte uitslag, zelf had ze meer dan 40 seconden voorsprong op de 3de. Op de korte cross liepen Brent Soetens, Victor Bettens en Robin Soetens een goede wedstrijd en zien hun conditie stijgen, met als beloning de plaatsen 4, 6 en 9 als resultaat. Op de cross in Aalter won Esther Callebaut vlot de cross bij de cadetten meisjes.